Praktische info

Accountantskantoor A&B PARTNERS, geleid door Koen Servranckx uit Zele-Heikant, is uw partner van start tot finish. Bij ons is de boekhouding en fiscaliteit van uw onderneming in betrouwbare handen.

 

A&B PARTNERS beschouwt haar klanten als partners voor wie wij net een stapje verder willen gaan. Wij begeleiden u doorheen de administratieve jungle en dat van de opstart tot aan een eventuele verkoop of ontbinding.

Wanneer u A&B PARTNERS uw vertrouwen schenkt, houden wij de volgende doelstellingen voor ogen:

Dagelijks werk

A&B PARTNERS beheert uw boekhouding en al het papierwerk dat daar bij hoort. Op die manier kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

Blik naar de toekomst

A&B PARTNERS denkt samen met u vooruit. Wij zoeken naar de kortste weg richting doel en kijken hoe wij struikelblokken kunnen vermijden.

Bedrijfsoptimalisatie

A&B PARTNERS houdt de cijfers van uw onderneming nauwgezet in het oog, ook wanneer u daar niet om vraagt. Met onze tips en ons advies beogen we een optimalisatie van uw onderneming.

Perfecte partners

A&B PARTNERS heeft meer dan één luisterend oor. Belangrijke beslissingen bekijken wij kritisch. Met onze rapporteringstools geven we u een zicht op de toekomst.

Naast de administratie is advies net zo belangrijk. In ons team vindt u dan ook specialisten in verschillende domeinen. En heeft u toch een vraag die wij niet meteen kunnen oplossen? Dan zoeken wij het antwoord in ons uitgebreid netwerk.

Onze service is gebouwd op vier fundamenten:

Helder advies

Eén medewerker van A&B PARTNERS beheert uw dossier. Uw dossierbeheerder kent uw bedrijf en hij is uw eerste aanspreekpunt. Hij of zij geeft advies en loodst u probleemloos door juridische en fiscale regels.

Snel antwoord

Bij A&B PARTNERS is een gouden regel dat wij binnen de 24 uur reageren op vragen of opmerkingen. “Behandel anderen zoals je zelf wilt behandeld worden”.

Doelgerichte acties

A&B PARTNERS gaat steeds recht op haar doel af. Wij brengen fiscaal, juridisch en financieel alles in orde zodat u enkel moet denken aan uw hoofdbezigheid, het leiden van uw onderneming. Wij kijken samen met u naar de toekomst.

Eerlijk tarief

Ons uitgangspunt en streefdoel is het bieden van een uitstekende en optimale service aan betaalbare tarieven. Overtuig uzelf en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.