Laden..
Praktische info

In 2009 startten Mario en Chantal in een klein oud bakkerijtje op het Kouterplein.

Mario’s passie voor brood en Chantals passie voor patisserie vormden van bij de start een oerdegelijke basis. De combinatie van beide passies is niet alleen de motor van onze zaak, maar ook iets wat ons dag in dag uit drijft. Samen met ons geweldige en klantvriendelijke verkoopsteam vormen wij “PATISSERIE MARIO”.

We zijn fier op ons werk en delen graag onze passie met onze klanten. Om hen nog meer te betrekken bij ons ambachtelijke beroep, toverden we in 2014 onze bakkerij om tot een trendy winkel met een open atelier. Op die manier wordt zelfs het wachten voor de klant een pak aangenamer.

Elke dag opnieuw streven we naar kwaliteit en versheid. Verder staan we altijd open voor vernieuwing. We volgen regelmatig opleidingen en blijven zo op de hoogte van de allernieuwste evoluties op het gebied van brood en patisserie

Sinds kort kan u terecht aan onze broodautomaat. Ook hier bieden wij steeds opnieuw vers brood aan van hoge kwaliteit.