Laden..
Praktische info

De Ruën Meulen is het tofste café van Zele
De favoriete halte voor een drankje, knabbel en veel plezier!

Zoekt u een gezellig café in Zele? Kom dan zeker eens langs De Ruën Meulen. Uitbaters Aisha en Matthias hebben de zaak in 2018 van de ouders van Matthias overgenomen. Samen met hun jong dochtertje besloten ze een nieuwe uitdaging in de horeca aan te gaan.

Ruim en zonnig terras

De Ruën Meulen is een groot hoekcafé met 50 zitplaatsen en een rookruimte. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruim en zonnig terras. Uw wagen parkeert u moeiteloos en gratis op de oprit of in de straat. In dit café in Zele is er altijd iets te beleven. Het is dan ook de favoriete halte voor een drankje, een knabbel en vooral veel plezier.

Gezelligheid troef

De Ruën Meulen in Zele is gekend voor caféspelen, zoals biljart, darts, pronostiek, kaarten en Bingo. Sportliefhebbers kunnen hun favoriete wedstrijden, zoals voetbal, wielrennen en veldrijden zien op onze tv met Play Sports. Naast sport op tv is er ook een breiclub die hier kind aan huis is en éénmaal per maand kan u hier komen bloemschikken.

Tevreden klanten

De Ruën Meulen heeft al heel wat trouwe klanten die hier graag weerkeren. Maar ook toevallige passanten zij blij verrast over de gezellige sfeer, de uitgebreide drankenkaart en de klantvriendelijke bediening in dit volkscafé. Hebt u nog vragen? Neem dan zeker contact op. Of spring gewoon even binnen. Wij zijn alle dagen open vanaf 10 uur en op zondag vanaf 9 uur. Enkel op dinsdag en woensdag nemen we even rust.