Laden..
Praktische info

Fijne Wijn Goossens zijn Bob & Pieter Goossens : twee broers, die de passie voor goede wijn delen. Ze hebben de wijnmicrobe en wijnhandel van hun ouders overgenomen in 2001.
Fijne Wijn Goossens staat garant voor lekkere kwaliteitswijnen aan een schappelijke prijs. Het familiale karakter van Fijne Wijn Goossens vertaalt zich ook in het gamma wijnen & bubbels dat we aanbieden.  Ieder wijnhuis waarmee we werken is een (klein) onafhankelijk familiedomein. Alle wijnen komen rechtstreeks van de wijnbouwer. Wij kennen iedere wijnbouwer dan ook persoonlijk.  We weten wie achter de wijn staat en hoe ze werken.  Zo staan we garant voor de best mogelijke kwaliteit van de wijnen.

Van waar de wijn komt is voor ons bijzaak !  De smaak primeert !  U zoekt toch ook een wijn die perfect samengaat bij een bepaalde gelegenheid of een specifiek gerecht ?  Daarom hebben we onze wijnen ook ingedeeld in smaakcategorieën.  Zo is het voor u gemakkelijker om een aangepaste wijn te kiezen naargelang uw specifieke wensen.

Zoekt u bvb. een wijn voor bij een lichte maaltijd, zoek dan niet verder dan in de categorie ‘Fris & levendig wit’ of ‘jong & fruitig rood’. Of wenst u liever een wijn die gaat bij de betere ‘zondagse maaltijd’ gaat u eerder kijken in ‘Vol & Aromatisch wit’ of ‘Karaktervol & Intens rood’. Natuurlijk kan u ook de wijnen geografisch opzoeken. U vindt bij ons aperitieven & digestieven, wijnen, bubbels uit Frankrijk, Luxemburg, Italië, Spanje, Portugal, Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, …