Laden..
Praktische info

Een unieke keuken designed by KLETZ

Op zoek naar een bijzondere keuken? Kwalitatief, functioneel, strak en tijdloos, maar met een creatief randje, iets unieks. Kom dan zeker eens praten met KLETZ.

Vertel ons waaraan uw ideale keuken moet voldoen. KLETZ deelt met u zijn ervaring en creativiteit en in nauwe dialoog ontwerpen we de keuken die bij u past. Het vakmanschap en de ijzersterke service van GIMICO, onze vaste partner in productie, engineering en plaatsing, zijn uw garantie dat uw droomkeuken realiteit wordt.

 

Maar KLETZ is meer dan keukens

KLETZ creëert ook unieke objecten bijzondere meubels en exclusieve verlichting. Bovendien reiken we de hand aan bedrijven, jonge designers, … iedereen die beroep wil doen op onze expertise. Samen met u analyseren we uw ontwerp en begeleiden we u bij de realisatie. Die nauwe samenwerking resulteert in prototypes, beperkte oplages of maatwerk.

 

Alleen het beste is goed genoeg

Wij werken uitsluitend met topmaterialen en leveranciers die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

 

Specialist in HI-MACS®

KLETZ en GIMICO zijn gespecialiseerd in het verwerken van HI-MACS® (solid surface). Een duurzaam product met vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden. Beschikbaar in alle vormen en kleuren. Er staan geavanceerde machines (CNC) ter beschikking om onze ontwerpen te realiseren.