Laden..
Praktische info
Als ik in de spiegel kijk, blik ik terug op 45 jaar leuke kapsels, fijne verhalen en warmhartige mensen in mijn kapsalon te Zele. Toen ik tot het besef kwam dat het geluk en het verwenmoment bij de kapper niet voor iedereen was weggelegd, werd ‘Altijd Mooi’ boven de doopvont gehouden. Met ‘Altijd Mooi’ kan je je vrouw voelen, ook al komt kanker op je pad.
Als jij in de spiegel kijkt, glijden je vingers wel eens door je haar. Goed zittend haar is belangrijk voor je zelfvertrouwen. Iedereen zelfverzekerd en comfortabel de wereld insturen, dat maakt mijn droom compleet.
En zo kwam LiLBHair.
Pimp je je kapsel of ga je voor een complete make-over? Met een LiLBHair heb je nooit meer last van dun haar, kaalheid of uitgroei na haarkleuring. Raakt je haar moeilijk in model? Zelfs na het sporten of bij het trotseren van stevige wind, kom je stijlvol voor de dag. Wil je meer haar, mooier haar of langer haar in je naturelle kleur of een ander? Dan is je LiLBHair een niet te missen accessoire.
Je zet je haarstuk in enkele seconden op, het heeft een lange levensduur en je ziet of voelt het niet. Je LiLBHair neem je overal met je mee. Niemand weet het, alleen jij. Rest je enkel de complimentjes dankbaar in ontvangst te nemen.
In de LiLBHair conceptstore word je na afspraak discreet en persoonlijk ontvangen. In een sfeer van vertrouwen luisteren we graag en begeleiden je naar een LiLBHair helemaal volgens jouw wensen.
Contacteer me voor een vrijblijvende babbel bij een kopje koffie of een drankje.