Laden..
Praktische info

Lingerie Kathy is het resultaat van de droom en passie van Kathy Claeys. Lingerie Kathy is in 2001 gestart in Zele en heeft er sinds 2014 nog een vestiging in Berlare bij!

Bij Lingerie Kathy vind je een uitgebreid aanbod lingerie, ondergoed, badmode en nachtkleding voor dames en heren. Ons assortiment stellen we elk seizoen met grote zorg samen, om goed aan de wensen van onze klanten te beantwoorden. Van speels, sportief alledaags of uiterst comfortabel tot zeer exclusief. Een maatje meer? Geen enkel Probleem!

Heel belangrijk vinden we het daarnaast om je met deskundig, professioneel pas-en stijladvies van dienst te zijn. Lingerie is namelijk nog zoveel meer dan je denkt: een goed passende bh of bikini heeft een grote impact op je verschijning, je houding en je zelfvertrouwen. Feit is echter dat de meerderheid van de vrouwen niet de juiste omtrekmaat, cupmaat, model bh of bikini draagt! Dat overkomt je niet bij Lingerie Kathy! Kathy, Inke en Sarah helpen je graag met correct en vriendelijk advies om je favoriete bh of bikini in de juiste maat en het juiste model te kiezen!

Voor merken, acties of laatste nieuwtjes kan breng je best eens een bezoekje aan onze website! Www.lingeriekathy.be