Praktische info

Welkom, in mijn creatieve en kleurrijke wereld waar verschillende papiersoorten, stijlen, druktechnieken en unieke ontwerpen dagelijkse kost zijn.

Na mijn opleiding Grafische vormgeving en Marketing heb ik eerste meerdere jaren in loondienst gewerkt als grafisch ontwerper. Tot ik klaar was om er zelf voor te gaan en toen, in december 2019, is Mamz’elle ontstaan. Nog geen seconde spijt van gehad.
The best choice ever!

Welkom,
In mijn creatieve en kleurrijke wereld waar verschillende papiersoorten, stijlen, druktechnieken en unieke ontwerpen dagelijkse kost zijn! Ik help je bij grafisch werk van kaartjes voor speciale gelegenheden tot een volledige huisstijl zowel voor particulieren als voor bedrijven en/of zelfstandigen.

Wat jij als klant wil van een ontwerper is niet altijd gemakkelijk uit te leggen, daarom hou ik van persoonlijk contact, de manier bij uitstek om te zoeken naar wat er in jouw hoofd afspeelt.

Een klein overzicht van realisaties vind je terug op mijn facebookpagina en (binnenkort) op mijn website. Wil je graag meer zien, kom dan gerust langs want drukwerk moet je kunnen zien, voelen en ruiken!

Door mijn jaren ervaring in deze sector heb ik een netwerk kunnen opbouwen van experts die elkaar perfect aanvullen. Fotografen, webdesigners, beletteraars, drukkers, leveranciers, enz.
Waardoor ik een groot deel van jullie vragen en wensen in vervulling laten gaan.

Hoe kan ik je helpen?
Laat mij weten welk project je wil realiseren zodat we er eens over kunnen praten.

“Every great Design begins with an even better story” – Lorinda Mamo