Laden..
Praktische info

NESS FASHION AND HAPPINESS

Ness is al meer dan dertig jaar een vaste waarde in Zele. De winkel begon ooit als een jeansstore, maar groeide al snel uit tot een trendy boetiek. Twintig jaar zwaaide Anne-Marie Van Cauteren er met een aanstekelijk enthousiasme de plak, maar geveld door rugproblemen moest ze er een tiental jaar geleden noodgedwongen mee stoppen. Dochter Lieve Terryn nam de zaak over en al snel kwam Tina Vercauteren er bij.

Ness staat garant voor mooie mode met trendy merken als Avalanche, Comme ça, Signe nature, CKS, Expresso, Esqualo, Geisha, K-design, Soaked in Luxury, Mac, Para-mi broeken en nog vele andere …
De merken hebben een maandelijks wisselende collectie, dus elke dag valt er wel iets nieuws te vinden.
We hebben een groot aanbod hippe merken, die we aanvullen met accesoires waar je gaat van watertanden. Check geregeld onze webshop op www.nesskleding.be en onze facebook pagina … We houden je graag op de hoogte van de laatste trends in modeland.

Bij ons is het aangenaam en ontspannen shoppen in een ongedwongen sfeer. We vinden het belangrijk dat klanten zich ‘thuis’ voelen in de winkel. De ladies nights waar vriendinnen samen op een avond komen shoppen, zijn dan ook een groot succes. Bovendien geniet je bij Ness als trouwe klant steeds van 5 % korting op je klantenkaart.

Kwaliteit, value for money, originaliteit en een eigen moderne uitstraling ! Daar gaan we voor.

We make you happy !