Laden..
Praktische info

Dit sfeervolle koffie- en eethuis, in hartje Zele, ligt achter de gevel van een statig herenhuis.  Het smaakvolle interieur zet meteen de toon: hier kan u genieten.

Bent u aan het shoppen ?  Hebt u een lunchpauze ?  Maakt u een wandelingetje ?  Of hebt u wat tijd over ?
‘T Schaliënhuys is de ideale locatie om even op adem te komen.  Bij mooi weer geniet u op ons terras in volle zon of verkoelende schaduw, zoals u het zelf verkiest.  De grote binnentuin biedt u verrassend veel mogelijkheden en laat u helemaal tot rust komen.
Ook voor kinderen is ’t Schaliënhuys puur genieten.  Zij kunnen zich achteraan in de afgesloten speeltuin uitleven, terwijl hun ouders rustig verpozen op het zonnig terras.

De uitgebreide koffie en theekaart kunt u naar hartenlust combineren met de smakelijke desserts op de kaart.  Een dagverse pannenkoek, een krokante Brusselse wafel of één van de talrijke suggesties zullen u zeker bekoren.  Ook wie van iets stevigers houdt komt hier aan zijn trekken.  Bovendien serveert Picasso-Schaliënhuys u de hele dag door verzorgde snacks, pasta’s, salades en belegde broodjes.  Al dat lekkers kan ook afgehaald worden.

Op zoek naar een leuke locatie voor uw bijeenkomst ?  Wij verzorgen uw koffietafels, rouwtafels, familiefeestjes, ontbijten en vergaderingen.

Wat de aanleiding of gelegenheid voor u ook is: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en de juiste sfeer wordt gecreëerd.  Bij ons kan u in een familiale sfeer rustig tafelen.